Нека гласът ти бъде чут – Комисар Нели Крус организара уеб-семинар за млади предприемачи

От digitalchampion  | Май 10, 2013

Нека гласът ти бъде чут с вице-председателя на Европейската Комисия Нели Крус. Тази възможност се открива пред най-добрите кандидати в организирания от  Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) „сблъсък на идеи”, посветен на младежкото предприемачество.  Чрез този онлайн конкурс ние се стремим да създадем законови инициативи, които да провокират политиците с интересни и нестандартни идеи, целящи да поощрят младежкото предприемачество. Кликни тук https://apps.facebook.com/wedecide/aldeparty/482, за да се включиш и Ти – ще те препратим към нашата страница във „Фейсбук” и може би именно Ти ще имаш възможността да се срещнеш с Нели Крус!

Най-добрите участници ще получат покани за Конгреса на АЛДЕ, който ще се проведе в края на годината в Лондон.  Не пропускай възможността идеите ти да станат част от програмата на партията за следващите избори.

Каква е целта на кампанията?  Средното ниво на младежката безработица в ЕС е 23,5%, като в някои страни членки тази цифра превишава 50%. Мнението на европейските либерали е, че Съюзът трябва да се стреми повече да  насърчава предприемачеството сред младите хора. Това, от своя страна, неминуемо ще създаде повече работни места за всички нас в бъдеще.

Източник: www.aldeparty.eu

0 Коментара

Вашият email адрес няма да бъде публикуван

Current day month ye@r *